Festival OBZORY: Větší koncentraci TOP běžců jinde nenajdete!

Festival OBZORY: Větší koncentraci TOP běžců jinde nenajdete!

7. a 8. listopadu se v Praze bude konat cestovatelský a outdoorový festival Obzory, jehož součástí bude kvalitní běžecký program. Přednášky a diskuse těch nejlepších běžců z České republiky a vyhlášení největších trailových závodů, to vše za necelý měsíc v Praze na Obzorech!

Rok se s rokem sešel a největší cestovatelský a outdoorový festival se nenávratně blíží. Stejně jako loni i letos se můžete těšit na běžecký program, a to rovnou celý běžecký sál. V sobotu 7. listopadu budete mít jedinečnou možnost se potkat s českou běžeckou elitou, poslechnout si jejich rady a tipy a v moderovaných diskusích jim klást nejrůznější dotazy.

Jaké přednášky jsou na programu?

Můžete se těšit na přednášku od Vítka Pavlišty, jak se trénuje na Mistra ČR v maratonu a půlmaratonu nebo na nejlepšího orientačního běžce Honzu Procházku, který bude povídat o svém výkonu na největších závodech v orientačním běhu Tumiole a Jukole ve Finsku. Pro všechny, kdo mají dotazy a rádi by si nechali poradit od těch nejlepších jsou připraveny 3 moderované diskuse:

Téma

Odpovídat na dotazy budou

Nejkrásnější závody EvropyAnna Straková, Tomáš Bystřický, Jan Zemaník
Běžecký trénink a příprava pro mírně pokročilé běžceVítek Pavlišta, Kamila Gregorová
Jak trénovat na nejnáročnější závody světaJan Bartas, Zdeněk Kříž

Vyhlašování výsledků Salomon Trail Running Cupu a Rock Point Horské výzvy

V rámci festivalu pak proběhne v běžeckém sále také závěrečné slavnostní vyhlášení seriálu Salomon Trail Running Cup a Rock Point Horská výzva. Oba seriály spojují závody v krásném prostředí českých hor, Salomon Trial Running Cup je závod jednotlivců a Horská výzva závod dvojic. Vítězové a vítězky vám prozradí, jaké jsou jejich plány na další rok a možná i nějaké tajné tipy, jak se dostat v příštím roce na příčky nejvyšší!

fetsival Obzory

Další cestovatelskou sezónu zahajuje Festival OBZORY 7. – 8. 11. 2015 v Praze. Největší cestovatelská a outdoorová akce roku. Pečlivě vybrané přednášky ze všech aktuálních cestovatelských TOP destinací, čerstvé expedice, běžecké přednášky a diskuse, důkladné know-how pro cestovatele, exotické jídlo, večer koncert Létajícího koberce, skvělá atmosféra, místo, kde se potkávají fajn lidi, předvánoční market užitečných dárků… vše na jednom místě v Praze (Filozofická fakulta UK), o víkendu 7. – 8. 11. 2015. Více na www.Festival Obzory.cz.

Online vstupenky

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: