Svět běhu 2/2018: Rozhovor s Pascalem Eglim, běhání v horku, analgetika u sportovců a mnoho dalšího!

Svět běhu 2/2018: Rozhovor s Pascalem Eglim, běhání v horku, analgetika u sportovců a mnoho dalšího!

Běhání v horku, jak zrychlit, tréninkové pány na půlmaraton, rozhovor s Pascalem Eglim a Marií Zelenou, trénink orientačního běhu pro pokročilé, běhání po 50, recenze běžeckého vybavení a mnoho dalšího.

Druhé číslo časopisu Svět běhu, právě míří do trafik a vašich schránek. Čeká vás opět obsah plný kvalitního čtení od zkušených běžců a běžkyň.

KDE NAJÍT SVĚT BĚHU?

Ve vybraných trafikách za 39 Kč.
V elektronické verzi na Alza.cz.

Výhodné roční předplatné za 95 Kč.
S předplatným získáte následující 4 čísla časopisu Svět běhu.

Pár ukázek z 2. čísla Světa běhu, který již brzy najdete ve svých schránkách a v trafikách:

Běhání v horku

Léto je za rohem a každý z nác bude muset v to horku vyběhnout, ať už při tréninku, na dovolené nebo na závodech, kde se počasí prostě nevybírá. Petr Vabroušek má v tomto zkušeností více než dost, tak s námi o některé z nich podělil.

Kdy navštívit fyzioterapeuta

Pokračování v sérii článku od Mgr. Zuzany Krchové jsme se tentokrát zaměřili na to, kdy a proč by vlastně běžci a sportovci obecně měli navštěvovat fyzioterapeuta. Moc povedený článek s ukázkami asymetrií.

Rozhovor s Pascalem Eglim

Švýcar Pascal Egli je v současnosti jednou z největších hvězd skyrunningu a horského běhání. Velmi zajímavý rozhovor poodkryje i jeho profesní život a plány.

Analgetika, (ne)přítel běžce

KAždý je známe, každý jsme je někdy brali, analgetika. Jsou ale také velmi hojně využívané u sportovců a MUDr. Jaroslav Sulitka rozebral jejich účinky pro jednotlivé případy.

Trénink orientačního běhu pro pokročilé

Jeden z nejznámějších orientačních běžců současnosti, Jan Procházka, popisuje sezonu a přípravu orientačních běžců. Jak na mapovou techniku a fyzickou zdatnost?

Příjemné čtení vám za cleou redakci přeje

Michaela Gladišová, šefredaktorka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: