Běžecké vybavení Silvini na jaro/léto 2015

Běžecké vybavení Silvini na jaro/léto 2015

Jaro už je skoro u konce a léto klepe na dveře. Nejvyšší čas představit jarně letní kolekci Silvini. Vybrali jsme pro vás to nejvhodnější na běhání.

Firma Silvini se sice zaměřuje především na cyklistické vybavení, mají ale i pár kousků, které se dají na běh perfektně využít. Vybrali jsme ty nejvhodnější kousky a připravili krátkou recenzi.

Silvini dámská bunda VETTA

Zejména běžci, kteří rádi běhají v přírodě, ocení bundu, která zahřeje a ochrání proti větru. Tato příjemná bunda z hustě tkaného materiálu Winterbreaker WR, který zabrání profouknoutí, vás ochrání jak v jarních, tak i v letních měsících. Má odepínatelné rukávy, takže z ní v rychlosti uděláte běžeckou vestu.

Bunda má spoustu vychytávek. První z nich je kapuce, která se dá jednoduše sbalit do límce, takže vám nebude plandat kolem. Prakticky řešené reflexní prvky pro aktivity za šera a v noci. Propracovaný stahovací systém jak v bocích (ocení zejména dámy), tak na dolním okraji. Střih bundy je záměrně volný, aby vás nijak neomezoval. Dále k bundě dostanete sáček, do kterého se dá bunda jednoduše sbalit a připnout na opasek. Výhodou je i velké množství úložného prostoru: 2 velké boční kapsy na zip, náprsní a zadní kapsa také na zip. Sem už schováte celkem velké množství věcí, aniž byste museli brát další batůžek či opasek.

Bunda je dostupná v šesti barevných variantách a v klasických (S-L), v extra velkých (3XL) i dětských velikostech.

Infocena: 1590 Kč

Silvini dámské kalhoty ¾ SAVUTO

Tyto tříčtvrteční dámské kalhoty jsou velmi pohodlným běžeckým pomocníkem. Jsou vyrobeny z pružného vlákna FlexiFIBRE, které zajistí, že se vám nikdy nevytahají. Materiál Meryl zajišťuje onu lehkost, s jakou se vám kalhoty budou nosit a také prodyšnost, takže je budete opravdu rádi nosit.

Kalhoty mají reflexní prvky, které oceníte zejména když půjdete běhat v noci. Kapsička na zadním díle, kam si můžete dát klíče, mobil nebo malé občerstvení. Síťovaný materiál v podkolenních částech je velmi příjemný a zabraňuje škrcení.

Designovým prvkem je pak odlišná barevnost pruhů po stranách kalhot. Kalhoty jsou dostupné ve všech konfekčních velikostech, barva černá s bílým a lila pruhem.

Infocena: 970 Kč

Silvini dámská sukně TRESA

Dámy jistě ocení model, který je vhodný na sportovní aktivity během horkých letních dnů. Sukně se dá využívat na cyklistické výlety, jelikož má samostatné vnitřní kraťasy s lehce odepínatelnou vložkou. Ta je vyrobena z materiálu COOLMAX, který zabraňuje šíření bakterií a nepříjemných pachů. Elastický materiál QuatroFLEX zajistí komfort a prodyšnost, takže sukni oceníte také po náročné aktivitě při odpočinku. Běhat v této sukni není jenom stylové, ale zároveň dost praktické. Stačí odepnout cyklistickou vložku a v sukni můžete také běhat. Nepřítomnost kraťasů, které se rádi mačkají mezi třísly vás ušetřé jakýchkoliv odřenin.

Sukně je praktická i co se úložného prostoru týče. Na zadním díle sukně nejdete kapsičku na zip, kam schováte třeba klíče nebo malou svačinku, oceníte také protiskluzový pásek, který zajistí, aby sukně dobře seděla během vaše běhu.

Sukně je dostupná v klasických velikostech, ty jsou však trochu větší než normální a pouze černé variantě.

Infocena: 1390 Kč

Kompresní ponožky CASALONE

Praktickým doplňkem jsou kompresní ponožky od firmy Silvini. Jsou vyrobeny z polypropylenového vlákna ClimaWell, které zabrňuje šíření bakterií a nepříjemných pachů a dobře chrání nohu. Ponožky jsou tvarovány zvlášť pro pravou a levou nohu a pružný horný lem, který se přizpůsobí velikoti vašeho lýtka. Ventilační systém chodidla zabraňuje přehřívání nohy a nadměrnému pocení. Kompresní ponožky pomáhají v prokrvování nohy a urychlování regenerace po zátěži. Jsou dostupné v různých unisex velikostech 36 – 47 a dvou barevných variantách (černá a neonová).

Infocena: 490 Kč

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: