Recenze: Atraktivní běžecké legíny Nessi s multifunkčním pasem a běžecké ponožky Nessi

Recenze: Atraktivní běžecké legíny Nessi s multifunkčním pasem a běžecké ponožky Nessi

Parametry

Značka Nessi
Celé jméno recenzovaného výrobku Nessi běžecké legíny s multifunkčním pasem + ponožky
Typ sportu běh
Typ oblečení ponožky
Pohlaví dámské
O jakou vrstvu se jedná první (spodní)
Do jakého ročního období se hodí podzimní
Materiál 1 86
Materiál 2 14
Barevné varianty více baravných variant a designů
Dostupné velikosti XS, S, M, L
Infocena 1410 Kč Kč
Dodává Fit way
Více info na www.nessisport.cz

Zaujalo mě

  • Atraktivní vzhled
  • Multifunkční pas
  • Prodyšnost a rychlý odvod potu na vnější stranu materiálu

Shrnutí recenze

Znáte značku Nessi? Měli jsme možnost otestovat běžecké legíny a ponožky, které nejen že vynikají velmi atraktivním designem, ale oceníte i jejich funkční vlastnosti.

Hlavní část recenze

Jelikož jsem žena, tak mě tyto legíny zaujaly především svým vzhledem. Atraktivní barevné varianty totiž odliší každou ženu od ostatních. Co mě ale zajímalo ještě více, jsou funkční vlastnosti, které výrobce uvádí na svých stránkách.


 

Multifunkční pasMultifunkční pas

Legíny se dobře přizpůsobí těluLegíny se dobře přizpůsobí tělu

Atraktivní vzorAtraktivní vzor

Prohlédněte si další fotografie k recenzi…


Legíny Nessi jsou určené na běh a fitness aktivity. Matriál Kolsport Giga Elastic je příjemný na dotek a velmi dobře drží tvar i vzor. Barevný design legín zaujme hned na první pohled. Jeho výhodou, kromě toho, že budete všude vidět, je krytí nedostatků.

Čtěte také: I při běhu se běžkyně chtějí líbit. Zamřili jsme se na módní trendy a tipy jak sladit běžecký outfit.

Legíny disponují speciálním multifunkčním pasem. Tento multifunkční pas má 3 podélné kapsy, které se dají využít jak na drobnosti typu klíče nebo peníze, tak i na malé občerstvení, které oceníte při delších výbězích. Pohodlně tam umístíte např. energetickou tyčinku gel nebo jiné doplňky.

Běžecké legíny jsou perfektně pružné, roztahují se totiž do všech čtyř směrů, díky čemuž se vám ideálně přizpůsobí k tělu. Stejně tak se dobře přizpůsobí ploché a pružné švy, které se roztahují spolu s materiálem. Další výbornou vlastností legín je tzv. chladivý efekt. Materiál je toti prodyšný a dobře odvádí pot od těla. Odvod vlhkosti na vnější stranu oceníte zejména při běhání v teplejších dnech. Jeho funkcí je také optimalizace teplotních podmínek pro správnou funkci svalů.

Nechybí ani reflexní prvky, které oceníte zejména na podzim a v zimě, kdy jsou dny velmi krátké a běhání ve tmě se prakticky nevyhnete.

Ponožky na delší výběhy a do terénu

Běžecké ponožky Nessi Model SK jsou na první pohled obyčejné ponožky, nicméně záhy po nasazení a prvním proběhnutí změníte názor. Tyto ponožky jsou totiž velmi pohodlné. Materiál je ze speciálního moderního vlákna Supplex (10%), polyamidu (70%), elastanu (10%), gumitexu (5%) a bavlny. Tato kombinace zajišťuje měkkost, ale zároveň funkčnost ve formě rychlého odvodu potu od chodidla. Polyamid navíc zajišťuje prodyšnost, lepší cirkulaci vzduchu kolem chodidla a také odolnost materiálu. Supplex zase pomáhá odvádět pot na vnější stranu a je odolný a trvanlivý, takže ponožky naztratí barvu ani po několikanásobném praní.

 

Běžecké ponožky Nessi s polstrovánímBěžecké ponožky Nessi s polstrováním

 

Ponožka má široký stahovač uprostřed chodidla, který nohu fixuje a zabraňuje pohybům nohy uvnitř boty. Horní část ponožky je tenká a prodyšná. Spodní část kolem chodidla má systém odvětrávacích zón, které zajistí, že vaše noha bude neustále v pohodlí a nedojde k zapaření a s tím spojeným puchýřům. Speciální polstrování navíc velmi dobře tlumí nárazy, které noha musí absorbovat při delších výbězích.

Zajímavé vybavení

Zkušenosti čtenářů

Hanka

U Nessi se mi líbí, že dělá i zateplenou variantu na běhání do fakt studené zimy. Na jaro až podzim doporučuji legíny HighType, jsem s kvalitou moc spokojená a vzory má podobně zajímavé jako Nessi.

Komentáře jsou uzavřené.