Soutěž o běžecký batoh Salomon! – UKONČENO

Soutěž o běžecký batoh Salomon! – UKONČENO

Stále ještě nemáte kvalitní běžecký batoh a běháte dlouhé běhy? Máte jedinečnou možnost soutěžit o Salomon běžecký batoh S-LAB ADV SKIN3 12SET nebo TRAIL 10.

Salomon a kolekce S-LAB

Logo Salomon

Salomon vznikl v roce 1947 ve francouzských Alpách. Vášeň pro horské sporty, vývoj produktů, kvalitu a spolupráce se špičkovými sportovci pomáhá při výrobě progresivního vybavení, které vám pomůže překonávat sami sebe.

S-LAB kolekce nabízí unikátní produkty, při jejichž vývoji se sportovci a návrháři společně podílejí na každém kroku vývoje. S-LAB se zároveň soustředí na vítězství, takže je pro vás zárukou kvalitního výkonu. S-LAB je kolekce vytvořená speciálně pro sportovce Salomon a jednotlivé produkty jsou navrženy tak, aby uspokojily potřeby nejlepších světových sportovců, kteří značku Salomon používají. Kolekce S-LAB vám zaručí tu nejvyšší kvalitu.

O co se soutěží?

Běžecký batoh Salomon dle výběru z následujících dvou:

nebo

Pravidla soutěže

1. Odpovězte na následující otázku do 15. září.

2. Své odpovědi pište do diskuse pod článkem. K odpovědi PŘIPIŠTE SVŮJ EMAIL!

3. Výhercem se stane ten, kdo napíše nejzajímavější nebo nejoriginálnější odpověď. Vítězí odpověď vyhodnocená redakcí jako nejlepší.

4. Výherce si vybere jeden z běžeckých batohů, který si bude moct vyzvednout v pražském nebo brněnském Klubu cestovatelů.

OTÁZKA: S kým byste si chtěli aspoň jednou v životě zaběhat? A proč?

Všem soutěžícím moc děkujeme za účast v soutěži a jejich originální odpovědi. Některé nás zaujaly méně, některé více, ale rozhodně všem přejeme, aby se vám alespoň jednou v životě, pokud to je možné, podařilo zaběhat si s tím, s kým si přejete! Vítězná odpověď níže:

Výherce: Michal Černý

„Chtěl bych běžet s Járou Cimrmanem. Jára, přesto že je zakládající člen S-LAB vývojového týmu, stále nejraději běhá v zimníku a s kufrem. Proč? Máme snad očekávat že Salomon brzy představí nějaké opravdu revoluční novinky na poli vybavení pro běh? Musím to zjistit!“

(Výherce bude osloven emailem)

Další odpovědi, které nás zaujaly

Katka: Já bych si chtěla zaběhat s panem prezidentem Milošem Zemanem. Všimla jsem si, že se teď přes léto dal na různé sporty od pádlování po plavání. Myslím, že ani běh by pro něj nebyl problém. Navíc bychom si při výklusu mohli popovídat o tom, jak se běhá v Číně nebo Rusku 🙂

Dana: Chcela by som si zabehať s morskou pannou. A prečo? Lebo manžel mi povedal, že skor sa morská panna naučí behať ako ja plávať!

Radek: Chtěl bych alespoň na jeden den uzdravit někoho, kdo běhat nemůže. Zázrakem mu dát dobrou fyzickou kondici a pak s ním běžet celý den v horách. Chtěl bych mu ukázat nádheru svobodného pohybu v přírodě a pak vidět, jakou má radost.

Pepa: S nešťastníkem který si teď rve vlasy že místo klasické losovačky zvolil tenhle způsob určení výherce

Marta: S Usainem Boltem, ktery by mi nesl v tom krasnym batohu svacu a na zaver me pochvalil a udelal mi thajskou masaz chodidel.

Stáňa Černá: Chtěla bych se proběhnout s Milošem Škorpilem převlečeným za Křemílka, já bych vedle něj hopsala jako Vochomůrka. Běželi bychom mechem a kapradím, lesními pěšinami za Bobem a Bobkem a na občerstvení bychom se zastavili u Rákosníčka. Proč? Chtěla bych prožít Běžecký karneval s českým běžeckým guru!!!

Nori: Chcela by som, aspon raz v zivote zabehat s ludmi, ktori sem pisali koment.. 🙂

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek SvetBehu.cz. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: