Radeč Maraton – SOUTĚŽTE O STARTOVNÉ – UKONČENO

Radeč Maraton – SOUTĚŽTE O STARTOVNÉ – UKONČENO

Běháš rád po lesích, turistických značkách a pěšinách? Kopce jsou pro tebe výzva? Je čas, abys zkusil Radeč Maraton. Odpověz na jednoduchou otázku, startovné může být tvoje.

Radeč Maraton

Po úspěšné květnové premiéře v Letkově pokračuje Pilsen Trail série druhým závodem, podzimním Radeč Maratonem.

Radeč maraton se koná v sobotu 14. listopadu v přírodních parcích Radeč, Žďár a Trhoň nedaleko Rokycan. Hlavní maratonská trať, dlouhá 46 km s převýšením 1350m, tě provede přes šest zalesněných kopců (Brno, Radeč, Hradiště, Chlum, Žďár a Trhoň), vysílač na Brnu a kolem pozůstatků několika hradišť a hradů (hrad Radeč neboli Mitrvald, hradiště Bílá skála a Březina). Pokud se necítíš na maraton, můžeš si ověřit svoji výkonnost na půlmaratonu, jehož převýšení činí 630 m. Na tratích Radeč Maratonu kromě nutného krátkého přeběhu silnice o asfalt nezavadíš! Podívej se na tratě.

Více informací o závodě najdeš na stránkách závodu, na Facebooku, či v termínovce.

O co se soutěží?

3 x startovné na závod libovolné délky

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 8. listopadu

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

Výherci

Pavla Stachová
Jan Diviš
Petra Kavijová

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: