Vinařský maraton – SOUTĚŽ O STARTOVNÉ – UKONČENO

Vinařský maraton – SOUTĚŽ O STARTOVNÉ – UKONČENO

Co takhle zkusit zahajovací ročník Vinařského maratonu? Odpověz na jednoduchou otázku a vyhraj startovné na maraton, půlmaraton či Vinařskou míli.

Vinařský maraton

Vyběhněte s námi 31. 10. 2015 do zahajovacího ročníku Vinařského maratonu. Start i cíl je v největší vinařské obci Velké Bílovice. Trasa vede malebnou krajinou po cyklostezkách mezi vinicemi. Proběhneme vesnicí Vrbice v srdci Modrých Hor, dále do vinařské obce Čejkovice a zpět do Velkých Bílovic. Maratonci poběží dva okruhy, půlmaratonci jeden. Obě tratě je možné běžet i jako 2-8 člennou štafetu. Převýšení jednoho kola je 400m. Připraven je i nesoutěžní běh Vinařská míle – Rodinný běh, dobrovolné startovné podpoří Rebečku Čihákovou, statečnou holčičku s nemocí motýlích křídel.

Více informací najdete na stránkách závodu či v termínovce

O co se soutěží?

1 x startovné na maraton

1 x startovné na půlmaraton

2 x startovné na Vinařskou míli

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 23. října.

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

Výherci

Nela Šimková
Petr Nohel
Lenka Schauerová
Radim Smolka

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: