Velká pardubická cross country – SOUTĚŽTE O 3 STARTOVNÉ – UKONČENO

Velká pardubická cross country – SOUTĚŽTE O 3 STARTOVNÉ – UKONČENO

Baví váš překážkové závody? Chcete se proběhnout na netradičním místě? Co takhle si vyzkoušet dostihový závod na pardubickém závodišti, kdy místo koní poběžíte právě vy? Zde máte možnost soutěžit o startovné, neváhejte a zkuste vyhrát!

Velká pardubická cross country

Jak už sám název napovídá, jedná se o oblíbený překážkový závod, který se odehrává na pardubickém dostihovém závodišti a kromě samotného běhu závodníci zdolávají překážky, přes které běžně běhají koně. Po čtyřleté pauze se tento tradiční závod opět vrací a přináší pestrý program, který si budou moct užít nejen běžci. Hlavní běžeckou tratí je 10 km pro muže a 6,7 km pro ženy, kde si účastníci vyzkouší tradiční koňské překážky jako vodní příkop, kamennou zeď, Irskou lavici a další. Pro ty, co si netroufnou na hlavní závod, je připraven lidový běh na 2200 m, který vede přes nízké překážky po obvodu závodiště. Samozřejmostí jsou i závody pro děti a mládež. Kromě běžeckých závodů pořadatelé připravili i závod horských kol na 27,6 km, koloběh dlouhý 6,9 km a trikoloběh, který zahrnuje všechny výše uvedené disciplíny.

Pokud ještě nemáte žádný program na 17. říjen, neváhejte a přijďte si zazávodit na 46. ročník Velké pardubické cross country. Více informací najdete na stránkách závodu nebo v termínovce.

O co se soutěží?

3 x startovné na hlavní běžecký závod

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 14. října.

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

Výherci

Michal Pidanič
Lucie Slavíková
Jáchym Kovář

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: