Forest Race Hradec Králové- SOUTĚŽ O STARTOVNÉ – UKONČENO

Forest Race Hradec Králové- SOUTĚŽ O STARTOVNÉ – UKONČENO

Soutěž o startovné na závod v královéhradeckých městských lesích, který můžete běžet, jet na kole či koloběžce nebo běžet či jet na kole se svým psem.

Forest Race

Jedná se o závod opravdu pro všechny. Závod se koná 28. listopadu a je určen pro širokou veřejnost, všem výkonnostním kategoriím. Trasy závodu jsou vedeny prostředím městských lesů Hradce Králové po zpevněných a nezpevněných lesních cestách, krátké úseky po asfaltu. Na výber bude z tras o délkce 5,25 km, 10,55 km, 21,1 km nebo 42,2 km. Traťe je možné běžet, jet na kole či koloběžce. Pejskaři můžou zapojit svého čtyřnohého přítele v kategoriích Dogrunning, Scooterjöring či Bikejöring. Pokud máte rádi týmové závody, můžete vyzkoušet rodinné a firemní štafety na půlmaraton 4/5,25km, či maraton 4/10,55km. Start a cíl je Bufet u Vlka, který je ideálním místem pro pořádání sportovních i společenských akcí.

Více informací najdete na stránkách závodu nebo v termínovce.

O co se soutěží?

5 x startovné na závod libovolné délky

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 15. listopadu.

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

Výherci

Lukáš Hofman
Petra Schwaningerová
Erik Krumphanzl
Lenka Škorpilová Králová
Miloš Kratochvíl

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: