Moldavský půlmaraton – SOUTĚŽTE O STARTOVNÉ – UKONČENO

Moldavský půlmaraton – SOUTĚŽTE O STARTOVNÉ – UKONČENO

Další pěkný závod je tady. Tentokrát se můžete proběhnout po hřebeni Krušných hor a zvolit si délku trasy, na jakou se budete cítit. Odpovězte na jednoduchou otázku a vyhrajte startovné na Moldavský půlmaraton.

Moldavský půlmaraton

Jedná se o podzimní kros vedený po hřebeni Krušných hor přes Vrch tří pánů, Vilejšov, Dlouhou Louku a Stropník. Závod se koná ve státní svátek v úterý 17. listopadu a startuje od hotelu Bouřňák v Novém Městě. Na výběr bude z tratí o délce 30 km, 23 km – hlavní závod, 13,65 km nebo 7,6 km. Na své si přijdou i pejskaři, které budou moct se svým čtyřnohým parťákem vyběhnout na všechny délky tratí. Krom toho trasa 30 km a 23 km bude určena i pro MTB a vyznavače bikejöringu či scooterjöringu. Neváhejte a přijeďte si zaběhnout skvělý závod na Moldavu.

Více informací najdete na stránkách závodu či v termínovce.

O co se soutěží?

6 x startovné na závod/canicross libovolné délky

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 10. listopadu.

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

Výherci

Martin Jiřík
Kateřina Salačová
Erik Pohl
Anna Straková
Štěpán Skopový
Marie Jiřičková

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: