Soutěžte o sporttester od Polaru! – UKONČENO

Soutěžte o sporttester od Polaru! – UKONČENO

Měříte si rádi své výkony a analyzujete své výsledky? Podělíte se rádi se svými přáteli o své běžecké výkony? Soutěžte o sporttester Polar M400 a všechno toto pro vás bude díky němu jednodušší!

O značce Polar

Polar logo

Značka Polar, založená roku 1977 ve Finsku, se zabývá inovaceni v oblasti sporttesterů a dalších přístrojů měřících tep a pomáhajících k efektivní analýze běžeckého výkonu. V současnosti nabízí produkty po všechny druhy sportovců od hobby až po profesionální sportovce, kteří potřebují sledovat svou výkonnost neustále. Polar své produkty nabízí ve více než 80 zemích světa.

Model Polar M400 získal prestižní ocenění ISPO AWARD 2015/2016 na německém veletrhu outdoorových sportů ISPO 2015. Jedná se o sofistikovaný přístroj, který bude měřit vaši aktivitu ve spojení se zabudovanou technologií GPS a pomáhat tak analyzovat vaše výkony, ať jste hobby běžec, chcete zhubnout nebo se aktivně účastníte běžeckých závodů.

Více informací o produktech Polar získate na www.polar.com/cs.

O co se soutěží?

O sporttester Polar M400

Polar M400

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázku do 30. listopadu!

2. Výherce vylosujeme a oslovíme ho emailem.

Výherce

Simona Petrušková, Moravskoslezský kraj

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: