Landštejnský kros – SOUTĚŽTE O 3 STARTOVNÉ – UKONČENO

Landštejnský kros – SOUTĚŽTE O 3 STARTOVNÉ – UKONČENO

Chcete si užít jeden z dalších pěkných terénních závodů? Co takhle vyzkoušet Landštejnský kros, 3. etapu seriálu Run Česká Kanada? Odpovězte na jednoduchou otázku, třeba budete tím šťastlivcem.

Landštejnský kros

Jedná se o krosový závod, který vede okolím hradu Landštejn. Závodníci si můžou zvolit z několika tratí o různých vzdálenostech, a to 20 km, 12 km nebo 7 km. Tratě vedou po lesních stezkách, kolem rybníků a menší úseky po místní asfaltové komunikaci. Na závodníky čeká na trati hned několik zajímavostí, mezi které určitě patří opevnění čs. armády z První republiky. Milovníci běhání se psem můžou vzít na všechny trasy i svého čtyřnohého parťáka. Vyžití najdou také bikeři a vyznavači bikejöringu, kteří budou moct poměřit své síly na nejdelší trati 20 km.

Neváhej a vyraž 29.11. na Landštejnský kros. Více informací najdeš na stránkách závodu nebo v termínovce.

O co se soutěží?

3 x startovné na závod libovolné délky

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 23. listopadu.

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

Výherci

Lucie Vaňková
Petr Míchal
Josef Lenghardt

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: