SOUTĚŽ: Vyhrajte běžecké boty od značky RaidLight – UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhrajte běžecké boty od značky RaidLight – UKONČENO

Běžecké boty značky Raidlight, o které můžete soutěžit v této soutěži, jsou na českém trhu úplnou novinkou. Stačí, když odpovíte na pár otázek a možná vyhrajete běžecké boty právě vy.

Značka Raidlight

Raidlight logo

RaidLight je francouzská značka, která se aktivně angažuje jako průkopník trail-runningu. Byla založena v roce 1999 ve Francii Benoit Lavalem, špičkovým vášnivým běžcem, který se zúčastnil více než 100 ultramaratonů na všech kontinentech Země, zároveň byl součástí francouzského národního trail-runningového týmu.

Značka Raidlight je špičkou mezi trail runningovými značkami. Zároveň jako jedna z mála se specializuje pouze na trail-running a ultra trail, a netříští tím své zdroje ve vývoji a nehledá kompromisy.

O co se soutěží?

Běžecké boty Raidlight

Novinkou v kolekci značky RaidLight jsou běžecké boty Team R-Light s unikátním systémem přizpůsobení přáním a specifikům běžce. Ten si může sám zvolit vhodnou vložku a míru tlumení dle způsobu běhu a tvaru chodidla. Navíc, při opotřebení podrážky Vám firma RaidLight za cenu materiálu podrážku vymění. Vaše oblíbená bota Vám tak zůstane, ale opět se stane novou.

Pravidla soutěže

1. Odpovězte na následující otázky do 11. června

2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování

3. Výherce oslovíme emailem a zveřejníme jejich jména

Nápověda: Odpovědi na otázky hledejte na webu www.norskamoda.cz

Výherce

Tomáš Petrík

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: