Soutěžte o startovné na La Corsa della Bora – UKONČENO

Soutěžte o startovné na La Corsa della Bora – UKONČENO

Pokud si potrpíte na extrémní závody v magických horách a máte rádi při závodech samostatnost, tak tahle soutěž bude přesně pro vás. Zažijete hory i moře, proběhnete několik úžasných zemí. Budete v tom sami za sebe, ale přitom v bezpečí. Soutěžte o startovné na závod S1 trail v Itálii.

S1 TRAIL – představení závodu

Tento horský závod se koná nedaleko přímořského italského města Trieste. Je to italský výběžek na Severu Itálie, odkud je to také kousek do Slovinkska nebo Chorvatska. Závod je také kvalifikačním závodem na UTMB 2017. Pro ty méně náročné jsou kromě 167 km (+5 500 m převýšení) dlouhé tratě připraveny také dvě kratší – 57 km (+2500 m převýšení) a 21 km (+400 m převýšení). Nejdelší trať je ale možné absolvovat v týmech nebo jako štafetu. Více informací o nejdelší trati najdete v našem článku o S1 Ipertrail. Více informací o závodě najdete na webu závodu.

O co se soutěží?

3x startovné na závod S1 trail – trať 21 a 57 km dle výběru výherce

(startovné zahrnuje jen samotnou registraci, nikoliv ubytování a cestu tam a zpět – tu si závodník hradí sám)

Pravidla soutěže

1. Odpovězte správně na následující otázky do 31. října.

2. Prosíme ty, kteří jsou již přihlášeni a mají zaplacené startovné, aby se do soutěže nehlásili. Pořadatel startovné nevrací!

3. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

4. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování.

Výherci:

Radek Stockner, Šárka Spáčilová, Jan Muller

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru běžeckých novinek. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: