Tipy na více než 300 nejhezčích míst, kam jít běhat!

Tipy na více než 300 nejhezčích míst, kam jít běhat!

Vyzkoušej Salomon běžecké trasy. Spolu s desítkami dalších běžců jsme vybrali 250 krásných běžeckých tras v České republice a blízkém okolí. Vyber si, zaběhni, ohodnoť, srovnej svůj čas. Další trasy stále vybíráme. Přidej nějakou i ty!

Na SvetBehu.cz naleznete ty nejhezčí běžecké trasy po celé České republice vč. tras mimo značené cesty a postřehy samotných autorů. Trasy jsou rozdělené podle místa, délky, povrchu, převýšení a typu samotné trasy.

Běhejte po nejhezčích místech po celé České republice

Každý běžec zná nebo už poznal stereotyp, který čas od času přijde. Má málo času, je unavený a nemá náladu ani čas hledat novou trasu. Pak běhá stále tu stejnou a upadá do stereotypu. Právě v tento moment vám pomohou SALOMON BĚŽECKÉ TRASY. Ukáže vám další alternativy, kudy běžet ve vašem okolí nebo na dovolené, kde místní terén vůbec neznáte. Ukáže vám ty nejhezčí běžecké trasy v okolí, ať jste kdekoliv po České republice.

Mapa běžeckých tras vzniká i díky podpoře předního výrobce běžeckých bot a oblečení, zejmena pro běh v přírodě – Salomon.

Připravujete se na závod a potřebujete trénovat kopce? Nebo si chcete zaběhnout pěkný fartlek v přírodě? Výklus? Dlouhý rovinatý běh? To vše najdete v katalogu běžeckých tras!

Zkuste ty nejlepší běžecké trasy v ČR!

Ty nejlepší trasy poznáte podle jejich hodnocení. Ty nejlepší mají 5 hvězdiček a v tabulce si je můžete snadno seřadit. Ty skutečně nejlepší naleznete mezi TOP běžeckými trasami. Máte rádi Šumavu a chcete se proběhnout v lesích kole Boubína? Pak doporučujeme běžeckou trasu Na Boubín a zpět, trasa vás provede nějlepšími místy Boubínského pralesa až na vrchol Boubín. Další oblíbenou lokalitou jsou Jizerské hory, kde si autor připravil trasu Úpatím Jizery a Černé hory. Šterkové cesty vás provedou kolem Čihadel a dalších přírodních památek. A nebo třeba Jeseníky, opravdový běžecký ráj. Jesenická hřebenovka je trasa, na kterou hned tak nezapomenete!

Máme pro tebe pár osobních tipů členů redakce!

Pokud nejste zrovna příznivcem vyloženě horských terénů, pak rozhodně zkuste jednu z tras v Českém ráji, v Kokořínsku, kde si můžete užít spoustu zábavy na Kokořínském Roller Coasteru nebo třeba proběhnout Prales v Praze.

Nenašli jste trasu, která by vás oslovila, znáte jiné a mnohem lepší? Není nic jednoduššího, než trasu přidat. Přidávání trasy je jednoduché a obohatí nejen vás, ale všechny ostatní běžce, kteří se vydají tam, kde to znáte lépe vy.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: