Novinky a tipy na běžecké vybavení pro jaro a léto od Salomonu

Novinky a tipy na běžecké vybavení pro jaro a léto od Salomonu

Jaro je tady a s ním i novinky od Salomonu. Nové kolekce krásně hrají barvami a mezi ostatními v nich budete doslova zářit.

Dynamika do každého běhu: Salomon Sonic Pro

Salomon přináší odlehčený model běžeckých bot (jen 240g velikost 8.5 a 190g velikost 5.5), který vám pomůže udržet rychlé tempo i ve městě. Dynamický odraz rozeznáte už při prvních krocích. (3790 Kč)

Prohlédněte si další fotografie k článku…

V tréninku lehký jako pírko: Salomon Sonic Aero

Jedna z nejlehčích tréninkových bot na trhu (jen 240g velikost 8.5 a 190g velikost 5.5). Vhodná i na tvrdé povrchy od relaxačního výklusu až po trénink na maraton. (3290 Kč)

Nová závodní bota: Salomon S-LAB Sonic

Extrémně lehká bota (jen 220g velikosti 8.5), ideální pro náročné běžce, kteří preferují rychlostní trénink a závodní obuv do města. Perfektně sedne, hbitě reaguje. (4690,- Kč)

Jistota na drsných horských cestách: Salomon Wings Pro 2

Potřebujete jistotu, když běžíte po drsných horských cestách? Salomon Wings Pro 2 pohodlně drží nohu v botě a chrání chodidlo, takže můžete s důvěrou vyrazit na technicky náročný trail, zejména s klesáním.  (3790 Kč)

Sportovní podprsenka Medium Impact Bra

Dámská sportovní podprsenka Salomon Medium Impact Bra byla vytvořena pro pocit pohodlí a prodyšnosti během sportování v horkých dnech. Je vyrobena pomocí bezešvé technologie, takže nedochází ke krčení látky. Běžné rozdělení dle oděvních velikostí (S, M, L) usnadňuje volbu správné velikosti. Podprsenku lze navíc nastavit tak, aby vyhovovala různým tvarům. (1190 Kč)

Bezešvé tílko Elevate: elegance v pohybu

Bezešvé tílko Salomon Elevate je lehké, ultrajemné a má minimalistický styl s otevřenými zády a typicky ženským střihem. Je výjimečně pohodlné na běh za horkého dne. (1350 Kč)

Běžecké sukně S-LAB Sense Skort a S-LAB EXO Skort

Lehká a elegantní běžecká sukýnka s minimalistickými detaily a pohodlnými vnitřními nohavičkami využívaná vrcholovými sportovkyněmi, které chtějí vždy vypadat dobře. K dispozici také s kompresními vnitřními kraťasy s technologií EXO Twin Skin, které přináší maximální oporu svalům a tím i lepší výdrž.  (2750 Kč S-LAB Sense Skort; 3550 Kč S-LAB EXO Skort)

A kde vybavení koupit?

V České republice je S-Lab k dostání exkluzivně jen ve špičkových sportovních obchodech, které dokáží poskytnout prvotřídní konzultaci při výběru správného produktu.

Benešov: Sport Hobby (www.sporthobby.cz)

Frýdek – Místek: Salomon-run (www.salomon-run.cz, Salomon-run.cz podporuje některé z našich nejlepších běžců jako je Jan Zemaník nebo Tomáš Lichý, kteří na webu obchodu zveřejňují také recenze nových produktů)

Choceň: Runsport (www.runsport.cz)

Jilemnice: Intersport (www.sporthenych.cz)

Karlovy Vary: HUDY sport (www.hudy.cz/karlovyvary)

Liberec: Kerda sport (www.kerdasport.cz)

Pardubice: Fitness & Vitamin’s (www.vitaminshop.cz)

Pec pod Sněžkou: Intersport (www.sportpec.cz)

Praha: Běhshop (www.behshop.cz), HUDY sport Na Perštýně (www.hudy.cz), Trailpoint (www.trailpoint.cz)

Přerov: Best4run (www.best4run.cz)

Strakonice: Salomonshop (www.salomonshop.cz)

Vrchlabí: Qsport (www.qsport.cz)

Zlín: MůjBěh (www.mujbeh.cz)

A samozřejmě také ve značkových prodejných SALOMON BRAND STORES

Brno: OC Olympia

Ostrava: OC Nová Karolína

Plzeň: OC Plaza

Praha: OC Chodov, OC Nový Smíchov.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: