Svět běhu 3/2018: 5 rozhovorů, tréninkové plány na 5 km, proč a jak si vybrat trenéra, běhání po antibiotikách a spoustu dalšího!

Svět běhu 3/2018: 5 rozhovorů, tréninkové plány na 5 km, proč a jak si vybrat trenéra, běhání po antibiotikách a spoustu dalšího!

Jak běhat až do důchodu, Zažívací potíže při běhu a jak se jim vyvarovat, Z běžce trenérem a 5x rozhovor – s Jiřím Čípou, Pavlem Paloncým, René Kujanem, Tomášem Macečkem, Harriet Kjaer, recenze běžeckého vybavení, běhání po antibiotikách a mnoho dalšího!

Třetí číslo časopisu Svět běhu je právě na cestě do vašich schránek a trafik. Opravdu nadupaný a výživný obsah od zkušených autorů a běžců najdete jen ve Světě běhu. Navíc tentokrát 5 rozhovorů s běžeckými osobnostmi, které si nesmíte nechat ujít!

KDE NAJÍT SVĚT BĚHU?

Ve vybraných trafikách za 49 Kč.
V elektronické verzi na Alza.cz.

Výhodné roční předplatné za 95 Kč.
S předplatným získáte následující 4 čísla časopisu Svět běhu.

Níže najdete pár ukázek nadupaného obsahu časopisu Svět běhu 3/2018:

Rozhovor s Tomášem Macečekem:top výkony na ultra i RedBull400

Rozhovor s Jiřím Čípou: Běžet v horách je svoboda

Z běžce trenérem

Jak poznat dobrého trenéra, kde ho hledat a proč ho vůbec mít? To vše a spoustu dalšího radí Miloš Škorpil.

Posilování středu těla

Základem každého běžce je mít silné nohy, ale aby dobře běželo celé tělo, je potřeba mít silné svaly středu těla. Jak je posílit radí zkušený kondiční trenér a běžec Filip Peřinka.

Stravou proti nevolnostem a průjmu

Zažívací problémy poznal kdejaký běžec, ať už jen v začátcích nebo se s ním táhnou neustále a snaží se jim jen předcházet. Co to pro běžce znamená, jaké jsou možnosti se jim bránit a předcházet? U článku je vložená anketa 4 běžců.

Příjemné čtení vám za cleou redakci přeje

Michaela Gladišová, šefredaktorka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: