Klánovický půlmaraton ovládli Pavlišta a Havránková + FOTKY ÚČASTNÍKŮ ZDARMA KE STAŽENÍ

Klánovický půlmaraton ovládli Pavlišta a Havránková + FOTKY ÚČASTNÍKŮ ZDARMA KE STAŽENÍ

V neděli 22. října se v Praze v Klánovickém lese běžel 3. ročník Klánovického půlmaratonu, který opět nabídl nádhernou trať a solidní účast.

Letos nechyběly kaluže a bahno

Běžci si mohli vybrat půlmaraton, 10 km či canicross na 5,1 km a na své si přišly i děti. Celkově se závodu zúčastnilo na 1300 dospělých a na 90 dětí. Závod již potřetí nabídl nádhernou podzimní terénní trasu Klánovickým lesem, která kromě barevného listí letos nabídla i mokro a nemálo bahna.

Jedná se o oblíbený terénní závod, který vede nádherným prostředím Klánovického lesa. Více informací o Klánovickém půlmaratonu najdete v termínovce.

Vítězem půlmaratonu se mezi muži stal s časem 01:09:04 Vít Pavlišta, který doběhl necelé 3 minuty před druhým Jiřím Petrem. Třetí příčku vybojoval s výkonem 1:12:57 Viktor Šinágl. V ženách dominovala s časem 1:22:26 Daniela Havránková. Druhou příčku obsadila Radka Churáňová, která si doběhla pro čas 1:23:59 a třetí se umístila s výkonem  1:29:04 Lucie Samlerová.

Desítku ovládl italský běžec Mancini Vincenzo, který cílovou čáru proťal v čase 33:48. V ženách byla s výkonem 39:33 nejrychlejší Katerína Kuťková. Canicross se nejlépe vydařil Michalovi Vokrouhlíkovi a Martině Štěpánkové.

Výsledky

Muži půlmaraton

1. Vít Pavlišta

2. Jiří Petr

3. Viktor Šinágl

Ženy půlmaraton

1. Daniela Havránková

2. Radka Churáňová

3. Lucie Samlerová

Muži 10 km

1. Mancini Vincenzo

2. Roman Koravský

3. Roberto Sermarini

Ženy 10 km

1. Katarína Kuťková

2. Lujza Sláviková

3. Radka Bredlerová

Canicross muži

1. Michal Vokrouhlík

2. Dušan Erbs

3. Aleš Jindra

Canicross ženy

1. Martina Štěpánková

2. Kateřina Pohlová

3. Martina Wallcon

Celkové výsledky

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: