Vytvořte si vlastní jedinečný design sportovních hodinek Suunto

Vytvořte si vlastní jedinečný design sportovních hodinek Suunto

Sportovní hodinky, které vás provázejí při běhu, si nyní můžete vytvořit v barevných kombinacích podle svých představ a svého šatníku.

Suunto totiž nedávno spustilo službu Customizer, tedy on-line nástroj, který umožňuje každému vytvořit si jedinečné, individuální sportovní hodinky.  Jako první lze tento prostředek využít u hodinek  Ambit3 Peak a Ambit3 Sport, kde si zájemci mohou vybrat své oblíbené barvy a materiály pro prakticky každou viditelnou část na hodinkách. Díky sadě volitelných prvků si můžete navrhnout tisíce unikátních kombinací.

Prohlédněte si další fotografie k článku…

Inspiruj se tvými oblíbenými sportovci a vytvoř design, který inspiruje ostatní

Návrhy vytvořené uživateli z celého světa jsou k vidění v „Suunto Design Galery“. Každý měsíc se hlasuje o cenu „Design měsíce“. Mezi jinými zde také uvidíte, jaké hodinky si vytvořili nejlepší sportovci světa, včetně španělského běžce a skialpinisty Kiliana Jorneta nebo švédské triatlonistky Åsy Lundström.

Každé individuálně navržené hodinky budou ručně sestavené v Suunto továrně ve Finsku a za dva týdny od objednávky už je budete mít doma!

Suunto Customizer je k dispozici zde nebo si můžete prohlížet již hotové návrhy v Design Gallery.

Doporučená MOC špičkových hodinek vč. hrudního pásu Suunto Ambit3 Peak je 13750 Kč a Suunto Ambit3 Sport je 10990 Kč. Jedná se o modely nejvyšší úrovně nabízející každému sportovci širokou škálu funkcí.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: