Hannibal Running Tour s Honzou Zemaníkem

Hannibal Running Tour s Honzou Zemaníkem

Chcete se dozvědět nové věci o tréninku a zaběhat si s jedním našich nejlepších běžců ve skyrunningu? Pak si rozhodně nenechte ujít běžecký víkend s Honzou Zemaníkem a Honzou Bartasem!

V rámci své Running Tour (nebo-li seriálu běžeckých výběhů) si pro vás outdoorový obchod Hanibal připravil další běžecký tentokrát ale celý víkend. Jedná se o termín 14. – 16. 8., kdy v obci Karlov v Jizerských horách bude na programu jak jinak než běhání.

Celý program zpestří přítomnost našich v současnosti asi nejlepších českých skyrunnerů, Honzy Zemaníka a Honzy Bartase. Budete s nimi moct potrénovat a poslechnout si jejich rady a zkušenosti z velkých zahraničních, ale i tuzemských závodů.

Pár slov o ambasadorech

Honza Zemaník z týmu Salomon je v současnosti českou jedničkou mezi muži. To dokazuje i jeho výsledek na ME Evropy ve skyrunningu, odkud si v květnu dovezl krásné 21. místo.

Jan Bartas je další skvělý běžec, který donedávna pobýval ve Španělsku, odkud si přivezl skvělou formu a ukázal, že jedním z nejlepších opravdu je. Tu potvrdil na ME v Ultra Skymarathonu, kde zabodoval na výborném 19. místě.

Jak to bude celé probíhat?

Program je zajištěn od pátečního večera do nedělního odpoledne, kdy se všichni zase rozprchnou do svých domovů. V ceně bude ubytování a polopenze, dva dny tréninku a večerní promítání a přednášky obou borců. Jako bonus získá každý účastník originální šátek od Hanibalu 🙂

Na každém účastníkovi pak bude zajištění dopravy na místo a obědy, které budou možné vždy někde během výběhu na horských chatách.

Čeká vás tedy opravdu nabitý program, který si žádný milovník trailů rozhodně nemůže nechat ujít!

Více informací o běžeckém víkendu naleznete také na stránkách Hanibalu, kde se můžete i přihlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: