Ověřeno: s hudbou ze Spotify při běhu spálíte víc kalorií!

Ověřeno: s hudbou ze Spotify při běhu spálíte víc kalorií!

(KOMERČNÍ PREZENTACE) Běžíte, běžíte, a najednou vám dojde dech. Nedokážete se soustředit už na nic jiného než na to, jak vám dochází síly. Máme pro vás tip, jak tyto chvíle překonat a svůj sportovní výkon zvýšit – se správnou hudbou v uších!

Hudební aplikace Spotify vám umožní poslouchat jakoukoli muziku, aniž byste si písničky museli složitě stahovat do mobilu. V síti O2 vám poslech hudby teď navíc nebude spotřebovávat žádná data z vašeho tarifu. Operátor O2 totiž právě odstartoval exkluzivní spolupráci se Spotify –  světovou jedničkou v hudebním  streamingu. Díky tomu  můžete mít všechny svoje oblíbené písničky neustále u sebe. Třicet milionů skladeb můžete poslouchat zdarma a kdykoli ve svém mobilu nebo tabletu. V síti O2 vám to navíc nebude spotřebovávat žádná data.

Tisíce písniček na běhání

Velí vašemu hubebnímu vkusu spíše pomalejší písničky, které se ke sportu zrovna nehodí? Nevadí, aplikace Spotify vám totiž nabídne hned několik playlistů sestavených na míru pro různé sporty. Vy se tak nemusíte o nic starat. Stačí obout tenisky, nasadit sluchátka, párkrát klinout v aplikaci a je hotovo. Jen ty kilometry už za vás bohužel nikdo neuběhne. Aby vás při nejvyšším výkomu u oblíbené písničky nevyrušila reklama, aktivujte si Premium verzi, kterou s operátorem O2 získáte na 3 měsíce zdarma. Všechny potřebné informace a návod k aktivaci najdete na webu.

Co je to Spotify?

V hudební aplikaci Spotify najdete 30 milionů skladeb od nejpopulárnějších českých i světových zpěváků. Můžete si přehrát své oblíbené hity nebo objevovat písničky, které ještě neznáte, a vytvořit si z nich svůj soukromý playlist. Každé pondělí na vás navíc bude čekat osobní playlist sestavený podle toho, co rádi posloucháte. Kromě písniček od konkrétních interpretů nabízí aplikace stovky playlistů pro každou příležitost – třeba na běhání, k vaření, na cestování autem nebo pro romantické chvíle.

Spotify Premium na čtvrt roku bez měsíčního poplatku

Kromě toho, že v síti O2 vám Spotify nebude až dva roky spotřebovávat žádná data, dostanete na tři měsíce zdarma verzi aplikace Spotify Premium. V té vás nebudou otravovat žádné reklamy, můžete neomezeně přeskakovat skladby a poslouchat svou hudbu také v offline režimu, třeba v metru. Všechny potřebné informace najdete na webu.

Advertisement

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: