GLADIATOR RACE – mrazivá bitva o pevnost Josefov se blíží!

GLADIATOR RACE – mrazivá bitva o pevnost Josefov se blíží!

Již jen pár dní zbývá do startu prvního závodu letošní série Gladiátor race. Pomyslným ,,otvírákem“ je WINTER GLADIATOR RACE JOSEFOV, který se uskuteční 11. 2. 2017 na legendárním místě pevnostního města Josefov.

Po úspěšném závěrečném závodě sezóny 2016 se organizátoři rozhodli ukázat tuto unikátní lokalitu i v zimním, mrazivém kabátě. Závodníci se mohou opět těšit na překážkový běh v náročném terénu kombinujícím umělé překážky jako je přelézání bariér, brodění bahnem, přeskakování ohně, šplh, ručkování nebo plazení, s překážkami přírodními, danými unikátností dané lokality, která je v Josefově pro překážkové běhy jako stvořená.

Závod pro vás budeme na místě fotografovat a veškeré fotografie najdete ještě v den závodu v sekci Fotografie ze závodu..

Závodníci se mohou těšit na vše  od strmých výběhů v přírodě, přes chodby a schodiště opuštěných budov i tajuplné podzemní chodby a kasematy. V současné době je přihlášeno přes 1300 běžců všech věkových kategorií. Mrazivý zážitek totiž organizátoři připravují i pro ty nejmenší gladiátory, které čeká kilometrová trať skrývající 7 gladiátorských překážek. Do boje se pustí téměř 100 a vyběhnou na start v 9 hod. První bojovníci hlavního závodu vyběhnou na 5 kilometrovou trať v 10 hod a budou opět startovat intervalově, což zaručuje lepší průchodnost na více jak 20 překážkách, které si organizátoři pro závodníky připravili.

,,Bude to taková první Gladiatorská zkouška před MČR v OCR, která nás čeká jako další závod v Milovicích. Věříme, že se nám ve skvělé spolupráci s městem Jaroměř podaří závodníkům připravit opět nezapomenutelný zážitek plný dobrodružství. Ačkoli to samozřejmě bude díky počasí náročné jak pro závodníky, tak i pro nás,“ upozorňuje ředitel závodu Pavel Cibulka. Zkrátka se blíží bitva o pevnost, při které tuhne krev v žilách! A to nejen závodníkům, ale i početné divácké kulise, která k závodům Gladiator race neodmyslitelně patří! Více informací o závodě naleznete na www.gladiatorrace.cz.

Více informací o tomto, ale i o dalších závodech z poháru Gladiator Race nejdete v naší termínovce.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: