Objevte krásné běžecké trasy Trailtour 2017 po celé České republice!

Objevte krásné běžecké trasy Trailtour 2017 po celé České republice!

INOV-8 Trailtour vás provede po běžeckých trasách po celé České republice i blízkém okolí. Pokud vybrané trasy poběžíte, máte velkou šanci vyhrát zajímavé výhry – třeba zájezd do Anglie!

Abychom vám představili tento zajímavý projekt, vybrali jsme 5 běžeckých tras na území České republiky, které bychom vám chtěli blíže představit. Pokud pak běžecké trasy zaběhnete v rámci Trailtour, máte možnost vyhrát 3-denní zájezd do anglického národního parku Lake District s čistě běžeckém programem.

V první polovině června můžete soutěžit také s námi! Zúčastněte se jednoduché soutěže a můžete vyhrát běžecké boty INOV-8 ideální právě na běhání Trailtour.

Za zajímavé trasy na víkendové výběhy doporučujeme:

1) České středohoří: běžecké trasa přes vrchol Varhošť, vesnici Hlinnou a kolem Plešivce

České středohoří je v rámci České republiky výjimečná krajina. Najdete zde totiž spoustu vrcholů, na mnohých z nich také zříceniny opředené legendami. A samozřejmě spoustu příležitostí na běhání. Královnou je pak nejvyšší vrchol Milešovka, na kterou se několikrát do roka v rámci závodů také běhá.

2) Jizerské hory: běžecká trasa přes Olivetskou horu, kolem vodopádu Škalpich

Oblíbená oblast na běhání i další sporty. Vodopády rašeliniště, krásné výhledy, to jsou Jizerké hory.

3) Jevišovická pahorkatina: běžecká trasa v údolí řeky Oslavy kolem zřícenin

Tato trasa je velmi zajímavá i tím, že se celou dobu neběží jen po turistických značkách. Skalky kolem řeky Oslavy a zříceniny jistě osloví každého běžce.

4) Novohradské hory: běžecká trasa na Kraví a Kuní horu

Navzdory Šumavě se jedná o opomíjený kout České republiky. Tato oblast ale nabízí spoustu možností pro krásné výběhy, kde často budete sami a budete moct nasávat přírodu všemi smysly. Určitě doporučujeme!

5) Chřiby: běžecká trasa kolem přírodních památek Kozel a Kazatelna

Další z měné známých a navštěvovaných oblastí ČR, která si ale pozornost každého milovníka trailů zaslouží. Skalní útvary Kozel a Kazatelna vám běžeckou trasu zpestří.

Pro všechny účastníky jsou pak v závěrečném slosování připraveny zajímavé ceny. Víe informací, celá filozofie Trailtour a odkaz na všechny běžecké trasy najdete na www.trailtour.cz.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: