H-Triatlon tour 2017: Běžeckou sezónu letos poprvé uzavře Běžecký kros Skalka

H-Triatlon tour 2017: Běžeckou sezónu letos poprvé uzavře Běžecký kros Skalka

Sdružení H-Triatlon pořádá v neděli 29. 10. 2017 již tradiční běžecký kros v přírodní rezervaci Skalka, poblíž ulice Smrčinská na Praze 5, poprvé se však bude konat na podzim a uzavře tak oficiálně letošní běžeckou sezónu.

Závod se tradičně poběží v příjemném prostředí přírodní rezervace Skalka

Spolek H-Triatlon ve spolupráci s partnery pořádá poslední říjnovou neděli běžecký závod pro milovníky sportu všech výkonnostních kategorií z řad dospělých i dětí. Běžecký kros se již tradičně poběží v příjemném prostředí přírodní rezervace Skalka na Praze 5 jako součást bodované série HTTOUR 2017.

Podívejte se na další fotografie k článku…

Jedná se o klasický kros, který vede přírodní rezervací Skalka v Praze. Závod je součástí série H-Triatlon Tour. Více informací o Běžeckém krosu II Skalka najdete v termínovce.

Na akci proběhne také vyhlášení celé H-Triatlon Tour

Počítat se budou čtyři nejlepší výsledky z pěti závodů H-Triatlon Tour 2017. Kromě sportovních aktivit se účastníci závodu mohou těšit na známé osobnosti jako je například moderátor Stanislav Bartůšek nebo herec Petr Čtvrtníček a celou řadu dalších doprovodných aktivit.

Startovné závodu se liší podle termínu úhrady a kategorie soutěžících. Samozřejmostí je zajištění veškerého technického a bezpečnostního servisu ze strany pořadatelů. Zakoupením startovného získají běžci také občerstvení, elektronický certifikát s výsledkem a energetický balíček. Část výtěžku ze startovného a nabízených triček „Tělo musíme překvapit“ bude tradičně věnována na charitativní účely.

Více podrobností o výši startovného, soutěžních kategoriích a on-line registrace na www.htriatlon.cz nebo na Facebooku

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: