Jarní půlmaraton VAŠÍ LIGY 2018: Rychlý závod s přátelskou atmosférou na úvod sezóny

Jarní půlmaraton VAŠÍ LIGY 2018: Rychlý závod s přátelskou atmosférou na úvod sezóny

Chcete si zaběhnout na úvod sezóny rychlý půlmaraton? V sobotu 24. března budete mít příležitost na Jarním půlmaratonu VAŠÍ LIGY v Praze, kde kromě rychlé trati zažijete tradičně i přátelskou atmosféru.

Závody VAŠÍ LIGY jsou známé pro pohodovou atmosféru

Půlmaraton se koná 24. března 2018 a vede po krásné trase po cyklostezce kolem Vltavy z Braníka do Vraného a zpět. Závody VAŠÍ LIGY jsou známé pro pohodovou atmosféru, nejinak to bude i na Jarním půlmaratonu. Trať je navíc změřena cerfitikovaným měřičem. K vysněným časům vám také můžou pomoci i vodiči ze známého týmu Plzenští Tempo Makers, kteří poběží na časy 1:40, 1:45, 1:50 a 2:00.

Podívejte se na další fotografie k článku…

Na programu je i pětka

Ti účastníci, kteří si netroufnou na půlmaraton, si můžou zaběhnout kratší trať, a to Jarní pětku s VAŠÍ LIGOU, která také závodníky provede po krásné trati kolem Vltavy. Závodit můžou muži, ženy i děti.

Jedná se o půlmaraton, který se běží po rychlé trase s obrátkou po cyklostezce kolem Vltavy. Závod patří mezi oblíbené běžecké akce VAŠÍ LIGY. Více informací o Jarním půlmaratonu VAŠÍ LIGY najdete v termínovce.

Nebude chybět kvalitní servis pro závodníky

Samozřejmostí je i kvalitní výsledkový servis, elektronický diplom pro každého závodníka, úschovna zavazadel,  občerstvení na trase i po závodě, fotoreportáž, ale hlavně sportovně strávená sobota v přátelské atmosféře.

Neváhejte a přijdte si na konci března otestovat svojí výkonnost na Jarní půlmaraton VAŠÍ LIGY, on-line registrace za zvýhodněné startovné jsou možné do 19. března.

Program závodu:

10:00–10:50 – Prezence

11:00 – Start Půlmaratonu

11:10 – Start závodu na 5 km

13:30 – Vyhlášení nejlepších běžců

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: