Během můžeme pomoci Adélce zvládnout udělat další krůčky

Během můžeme pomoci Adélce zvládnout udělat další krůčky

Každý kilometr bude mít nový smysl, když se běží s pocitem pomoci. Během můžete pomoci Adélce k dalším malým krůčkům v léčbě i v životě. Své si vybojovat musí také týrané ženy, které se rozhodly pro sebe a své děti udělat zásadní krok – vyhledat pomoc. Právě pro ně je určena květnová výzva Pohybem pro dobrou věc.

Pomozte Adélce k dalším krůčkům

“Jmenuji se Adélka. Už od narození to mamka s taťkou měli a stále mají se mnou hodně těžké. Museli se hlavně vyrovnat s tím, že jejich vytoužená holčička bude prostě ‘jiná’. Osud mi nadělil do života – mě a hlavně mým rodičům – spoustu těžkých každodenních překážek. Ať chceš nebo nechceš, překonat je prostě musíš.”

Adélka se potýká se zdravotními problémy, které jí brání v tom, aby mohla mít dětství jako ostatní děti. Sama dokáže ujít jen malou vzdálenost. Má slabé svaly, problémy s rovnováhou a potřebuje speciální rehabilitaci. Ale protože život často nechodí jenom s jednou komplikací, ale hned několika, má Adélka také slabé srdíčko, díky kterému se rychle unaví. Nikdy svým rodičům neřekne, že je má ráda, protože nemluví. Ale zato se umí pořádně smát. Navzdory svému handicapu se Adélka nevzdává a bojuje každý den za nový krok a nový úsměv. Co byste dělali vy, kdybyste nemohli svým blízkým říci ani děkuji?

Prohlédněte si i další fotografie k článku…

Pohybem za dobrou věc

Přispět Adélce na léčbu může každý účastník květnové výzvy, který se zaregistruje prostřednictvím formuláře, v němž si zvolí částku za jeden kilometr. Nebo za jeden trénink. Celkový počet kilometrů nebo odcvičených tréninků určí sumu, kterou na konci měsíce daruje účastník výzvy na dobrou věc. Pod unikátním číslem si každý účastník zaznamená své zdolané kilometry a společně s ostatními vidí, jak se daří plnit sportem sny těm, kteří v životě musí překonat nejednu překážku. Výzva probíhá od 1. do 31. května 2018.

TIP: Přečtěte si také článek tajemství superkompenzace I.

Každý další krok Adélky je radostí jejích rodičů. Co kdyby na jednom vašem rozhodnutí a odhodlaném kroku záleželo štěstí vaše i hlavně vašich dětí? Proto druhá polovina výtěžku květnové výzvy je určena pro týrané ženy a děti v Azylovém domě ROSA, které se rozhodly postavit na vlastní nohy a vyrovnat se s týráním. ROSA navíc pracuje s dětmi, aby se s nepříjemnými zážitky vyrovnaly a mohly žít normální život, přestože mají šrámy na duši. Více informací najdete na webových stránkách Pohybem za dobrou věc.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: