Tipy na nejzajímavější běžecké závody v červnu 2018

Tipy na nejzajímavější běžecké závody v červnu 2018

Máte v plánu na červen nějaký běžecký závod, ale ještě jste si žádný konkrétní nevybrali? Zde jsme pro Vás připravili nabídku těch nejzajímavějších závodů konaných nejen v České republice a třeba si některý z nich zvolíte.

Trailové běžecké závody do 25 km

V červnu si budete moct vybrat z bohaté nadílky trailových závodů a půlmaratonů. Rozhodně by jste si neměli nechat ujít závod KTRC Kralický půlmaraton, Horskou výzvu, Prague Park Race v Divoké Šárce a mnoho dalších pěkných závodů.

Trailové běžecké závody nad 25 km

Pokud rádi běháte ultra, čeká na vás mimo jiné skvělá výzva pod názvem Čertovskej ultratrail či Horská výzva, která vás tentokrát zavede do Krušných hor.

Chcete-li si otestovat svoji výkonnost na nějakém rychlém silničním závodě, ať už desítce, půlmaratonu či jiných kratších tratích, níže máte několik tipů.

Silniční závody na 10 km

Silniční půlmaratony

Štafetové závody

Překážkové závody

Překážkové závody jsou v současné době velmi oblíbené a rozhodně by jste si neměli nechat ujít Gladiator Race v Holicích.

16.6. INOV-8 Gladiator Race Holice – Pardubický kraj

Ostatní závody

24.6. FINEP Terénní triatlon Hostivař – Praha

Závody na dráze

Pokud rádi běháte na dráze, může si vybrat např. z následujících závodů

Orientační běh

Ideálním odpočinkem od klasických běžeckých závodů je orientační běh. Níže je přehled těch nejzajímavějších OB závodů v ČR.

Zahraniční závody

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: