RUN TOUR představil termínovku na rok 2019 a ohlásil několik novinek

RUN TOUR představil termínovku na rok 2019 a ohlásil několik novinek

V úterý 6. listopadu 2018 představil běžecký seriál Česká pojišťovna RUN TOUR své plány pro již 7. ročník, který proběhne v roce 2019. Vedle očekávané termínové listiny pořadatelé představili několik novinek.

Pořadatelé zařadili nový rodinný běh

Z hodnocení skončeného ročníku vyplynulo, že rok 2018 byl po všech směrech úspěšný. Opět došlo k nárůstu počtu účastníků a velmi zvýšený zájem byl o dětské běhy. Z tohoto důvodu se vedení rozhodlo, že pro rodiče s dětmi připraví ještě jeden běh. V Českých Budějovicích, Olomouci a Praze bude pro běžce připravena nová trať na 3 km, do které se mohou zapojit společně rodiče s dětmi.

Podívejte se na další fotografie k článku…

„Když RUN TOUR začínala, lidé raději běhali delší distanci a byla pro ně zajímavější, od vzniku závodu jsme se profilovali jako městský závod, který je spíše pro hobíky a začínající běžce a kratší distance je u nich oblíbenější, proto jí dáváme přednost a zařadili jsme nový rodinný běh“, vysvětluje Jan Dvořák, ředitel závodu.

„Je radost běžet“

Na posledním závodě v Pardubicích byl slavnostně založen klub RUN TOUR GRAND masterů. Klub běžců, kteří od vzniku seriálu zaběhli více jak 50 závodů. Výtečně funguje i spolupráce s Nadací Leontinka. Díky účasti běžců se letos vybrala úžasná částka jeden milion čtyři sta tisíc korun.

Celý seriál poběží v roce 2019 pod sloganem „Je radost běžet“, a nahradí tak stávající „Má smysl běžet“. Důvodem je bližší propojení akce s běžci a oslovení účastníků, kteří s během teprve začínají a chtějí překonat sebe sama.

„Pro nás jako generálního partnera je důležité, aby se seriál rozvíjel a nabízel závodníkům co nejlepší komfort a zábavu. Zároveň ale zůstal bezpečným. A toto RUN TOUR splňuje na jedničku“, říká Radek Moc, zástupce generálního partnera České pojišťovny.

TERMÍNY ZÁVODŮ ČESKÉ POJIŠŤOVNY RUN TOUR 2019

ČESKÉ BUDĚJOVICE – 30.3.2019

ÚSTÍ NAD LABEM – 27.4.2019

BRNO – 11.5.2019

OSTRAVA – 8.6.2019

LIBEREC – 18.7.2019

OLOMOUC – 24.8.2019

PRAHA – 12.10.2019

PARDUBICE – 9.11.2019

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: