SOUTĚŽ: Soutěžte o funkční trička Craft Fuseknit Comfort – UKONČENO

SOUTĚŽ: Soutěžte o funkční trička Craft Fuseknit Comfort – UKONČENO

Zasoutěžte si se Světem běhu o funkční trička Craft Fuseknit! Do soutěže se můžete zapojit zodpovězením otázek na konci článku.

Fuseknit je jako druhá kůže!

Revoluci ve vývoji funkčních materiálů přináší technologie Fuseknit, která se objevuje napříč celou kolekcí CRAFT pro podzim a zimu 2018.

FUSEKNIT je trend. Trička, mikiny, bundy, svetry i svršky obuvi. Tato inovativní technologie v krátké době výrazně změnila přístup k oblékání a stírá hranice mezi tréninkovým a volnočasovým oblečením. Základem je bezešvé spojení jednotlivých pletených částí různých struktur a vlastností. Tato měkká a pohodlná „druhá kůže“ je určená všem, kdo hledají svůj individuální styl, spojuje sport s aktivním městským životem a vzhledem s funkčností.

Prohlédněte si i další fotografie k článku….

Atraktivnější a trendy design s novou technologií!

CRAFT dnes nabízí 11 různých řad funkčního prádla. Všechno má svůj důvod. Vždy bude záležet na tom, v jakých okolních podmínkách, a jakou intenzitou a jakou aktivitu se chystáš dělat.

Funkční prádlo z řady Fuseknit Comfort je nástupce funkčního prádla Active Comfort. V čem nastala změna? Střídmý skandinávský styl jsme vyměnili za atraktivnější a trendy design s technologií Fuseknit. Vlastní funkčnosti a užití zůstaly stejné. Pokud tedy potřebuješ multifunkční prádlo pro sportovní aktivity v chladných podmínkách od podzimu do jara a nemačkáš stopky při každé příležitosti, prádlo Fuseknit Comfort bude Tvým preferovaným společníkem od podzimních víkendových procházek, přes pohodové běžkování až po jarní tréninkový běh.

Soutěžit tentokrát budeme o tři kousky funkčního dámského nebo pánského funkčního prádla Fuseknit Comfort. Pro získání tohoto funkčního prádla Vám bude stačit zodpovědět 2 otázky, a když budete mít dostatek štěstí při losování výherce, můžete se těšit na nové funkční triko CRAFT Fuseknit Comfort.

Pro tři výherce jsou připraveny Craft Fuseknit v barvě podle jejich výběru a v odpovídající velikosti.

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte správně na následující otázky do 11.1.2019

2. Vylosujeme výherce a oslovíme je emailem.

3. Vícenásobné odpovědi nebudou zařazeny do slosování o výhru

4. Pro účast v soutěži vyplňte formulář:

Výherci budou kontaktováni emailem.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: