Během pro zdraví i pro dobrou věc v Ostravě již 18.4.2015

Během pro zdraví i pro dobrou věc v Ostravě již 18.4.2015

Druhý ročník Night Run 2015 přináší běžecké závody pro sportovce i širokou veřejnost ve vybraných krajských městech České republiky.

Ostrava, Hradec Králové, Brno, Zlín, Praha, Plzeň, Olomouc a České Budějovice přivítají v průběhu roku zbrusu nový běžecký seriál Night Run 2015. Zájem o něj je obrovský, už nyní organizátoři registrují stovky přihlášených běžců. Jednotlivé závody dají účastníkům zažít nejen radost ze sportovního výkonu, ale také atmosféru nočních měst. Závody totiž startují vždy ve večerních hodinách.

Night Run Ostrava

Night Run Ostrava, který se uskuteční 18. dubna 2015 na Masarykově náměstí v Ostravě, nabídne účastníkům na výběr ze dvou délek tratí. Trénovaní běžci jistě nebudou váhat a zvolí delší běh na 10 kilometrů – 2 okruhy. Méně trénovaní běžci, začátečníci, ale i sportovci z řad široké veřejnosti mohou zvolit pětikilometrovou trať AVON Růžového běhu a být také u toho. Poběží se v centru města, ale i po břehu řeky. Start bude ve 20:30 hodin.

Běhěm pro dobrou věc

Část ze startovného ze závodů Night Run 2015 poputuje na konto AVON boj proti rakovině prsu. Na veřejnou sbírku proti rakovině prsu ze které je podporována prevence, pomoc nemocným  ženám a další výzkum tohoto onemocnění, věnují pořadatelé 100,- Kč z každého startovného. Čím víc nás tedy poběží, tím větší vyjádříme solidaritu s nemocnými a jejich rodinami.

Sportem ku zdraví, říká se. A běh je podle odborníků jednou z nejzdravějších pohybových aktivit vůbec. A když tím pomůžete prospěšné věci, získají tím vaše výkony úplně jiný, větší rozměr. Tak obujte tenisky a pojďte do toho s námi!

Kalendář Night Run 2015

  • 18.4. NIGHT RUN – OSTRAVA
  • 25.4. NIGHT RUN – HRADEC KRÁLOVÉ
  • 16.5. NIGHT RUN – BRNO
  • 15.8. NIGHT RUN – ZLÍN
  • 19.9. NIGHT RUN – PRAHA
  • 26.9. NIGHT RUN – PLZEŇ
  • 10.10. NIGHT RUN – ČESKÉ BUDĚJOVICE
  • 17.10. NIGHT RUN – OLOMOUC

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: