Na Night Runnerovi se nejlépe se strachem poprali Tereza Havlová a Karel Malák

Na Night Runnerovi se nejlépe se strachem poprali Tereza Havlová a Karel Malák

V sobotu 3.10. proběhl v blízkosti vesnice Malšín na Šumavě první ročník nočního překážkového běhu Nightrunner. Sešlo se více než sto závodníků, kteří byli po malých skupinkách nebo samostatně vpuštěni do černočerné noci pouze za svitu čelovky.

Na sedmikilometrovém okruhu ztemnělými hvozdy na ně čekala řada překážek. Brodili se, prolézali, šplhali i pádlovali, házeli, přelézali, nosili, počítali a luštili. Všichni se postavili tváří v tvář vlčí smečce, museli sebrat veškerou svou odvahu a projít děsivou opuštěnou stodolou a ti nejodvážnější se nořili do studny jako vystřižené z hororu Kruh. Všichni závodníci úspěšně překonali na trati své obavy, aby pak do cíle dobíhali se širokým úsměvem.

Nejrychlejší závodnicí byla Tereza Havlová s časem 1:13:04, nejrychlejším závodníkem Karel Malák 1:04:54, mezi týmy se na prvním místě umístil čtyřčlenný tým Sokol- Bavorov s časem 1:09:22. Všem moc gratulujeme! Celý závod proběhl hladce bez zranění a bloudění, po doběhnutí posledních závodníků kolem půlnoci následoval vyhlašovací ceremoniál a neformální posezení u ohně se závodníky a organizátory do brzkých ranních hodin.

Všem závodníkům velmi děkujeme za vytvoření skvělé atmosféry a velmi se těšíme na další rok. Na podzim 2016 nás čeká další Nightrunner a bude náročnější a strašidelnější!:)

Výsledky

Muži

1. Karel Malák

2. Pavel Kotrc

3. Václav Jaroš

Ženy

1. Tereza Havlová

2. Saša Kárová

3. Miroslava Dobsová

Týmy

1. Sokol Bavorov

2. Tydydymtym team

3. Survival mix

Celkové výsedky zde

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: