Na červencové desítce Loap PBT VAŠÍ LIGY zabodovali Michal Okrouhlík a Agáta Moszczynska

Na červencové desítce Loap PBT VAŠÍ LIGY zabodovali Michal Okrouhlík a Agáta Moszczynska

Dne 29. července se konal osmý díl Loap Pražské běžecké tour VAŠÍ LIGY, který přilákal 175 běžců, což je letošní rekord a druhý nejvyšší počet účastníků v historii.

Opět kvůli plotu na tradiční a osvědčené trati muselo být změněno prvních 1,1 km trati, což ale nemělo vliv na samotné výkony, všichni účastníci si s tím bez problémů poradili. Ač před závodem pršelo, tak v jeho průběhu počasí přálo mnohem víc a i na mokré trati se běželo velmi rychle!

Rychlá pětka i desítka

Závodníci si mohli tradičně vybrat z tratí o délce 5 nebo 10 km. Na start desítky se postavilo 92 běžců, z nichž byl mezi muži nejrychlejší Michal Okrouhlík s časem 34:39, který letos vyhrál již čtvrtý závod. Druhou příčku vybojoval Radim Čada s časem 35:39 a za ním se ztrátou 2 minut a 9 vteřin doběhl Emanuel Buzek. Mezi ženami dominovala Agáta Moszczynska s výkonem 42:45. Jako druhá skončila s časem 44:57 Pavla Vyčítalová, která doběhla s náskokem 9-ti vteřin před třetí Annou Bartákovou.

Na pětku se vydalo 83 běžců. První místo v kategorii mužů získal s časem 16:55 Radek Sedněv, který proťal cíl 8 vteřin před druhým Františkem Fiřtem. Třetí místo vybojoval s výkonem 17:07 Rouzaud Bendit. Ženy trať  zdolaly v následujícím pořadí: 1. Blanka Lochmanová (21:43), 3. Natalie Dobrvodská (22:09), 3. Lenka Vrbová (24:16).

Další již devátý díl Loap Pražské běžecké tour VAŠÍ LIGY proběhne 26. srpna.

Výsledky:

10 km muži

1. Michal Okrouhlík

2. Radim Čada

3. Emanuel Buzek

10 km ženy

1. Agáta Moszczynska

2. Pavla Vyčítalová

3. Anna Bartáková

5 km muži

1. Radek Sedněv

2. František Fiřt

3. Rouzaud Bendit

5 km ženy

1. Blanka Lochmanová

2. Natalie Dobrvodská

3. Lenka Vrbová

Celkové výsledky zde

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: