V TRIEXPERT Vokolo Príglu zazářili Homoláč a Berešová + FOTKY VŠECH ZÁVODNÍKŮ KE STAŽENÍ ZDARMA

V TRIEXPERT Vokolo Príglu zazářili Homoláč a Berešová + FOTKY VŠECH ZÁVODNÍKŮ KE STAŽENÍ ZDARMA

V sobotu 10. října se uskutečnil šestý ročník závodu TRIEXPERT Vokolo príglu, který přilákal 1979 závodníků. Závod tradičně vedl kolem Brněnské přehrady a trať nejrychleji zvládli Jiří Homoláč a Katarína Berešová.

Trasa závodu 14,1 km dlouhá přilákala velmi početné startovní pole, které zahrnovalo i několik běžecky známých jmen. Závod vedl převážně po asfaltu kolem Brněnské přehrady a odstartoval v 11:00 od Loděnice TJ Lodní sporty Brno. Trať vedla nádherným prostředím a závodníci se mohli kochat úchvatným výhledem na lávku přes řeku Svratku u Hradu Veveří, samotný Hrad Veveří a krajinu Podkomorských lesů.

Mezi muži s přehledem dominoval Jiří Homoláč (Adidas BOOST team), který doběhl ve skvělém čase 45:37. Druhou příčku obsadil Jiří Čípa (Bystré) s výkonem 46:20. Jako třetí doběhl v čase 46:25 Jiří Petr (Triexpert).

V ženách doběhla jako první s nákokem necelých 4 minut na ostatní ženy výborná slovenská běžkyně Katarína Berešová (TJ Obal Servis Košice), která cílovou čáru proťala v čase 51:25. Druhé místo vybojovala s výkonem 55:18 Romana Gajdošová (Ekol team, o.s.). Třetí příčka připadla Soně Vnenčákové (AC Moravská Slávia Brno), který doběhla se ztrátou 4 minut a 14 vteřin na vítězku.

Fotogalerie s fotkami všech závodníků ke stažení

1. fotogalerie – start

2. fotogalerie – doběh 1. část

3. fotogalerie – doběh 2. část

4. fotogalerie – doběh 3. část

5. fotogalerie – doběh 4. část

6. fotogalerie – doběh 5. část

7. fotogalerie – doběh 6. část

Výsledky:

Muži

1. Jiří Homoláč

2. Jiří Čípa

3. Jiří Petr

Ženy

1. Katarína Berešová

2. Romana Gajdošová

3. Soňa Vnenčáková

Celkové výsledky zde

Informace o závodu

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: