KROS BUČINY: Registrace otevřeny na další závod z dílny pořadatelů Trail Sázava

KROS BUČINY: Registrace otevřeny na další závod z dílny pořadatelů Trail Sázava

Nový závod z dílny pořadatelů Trail Sázava se bude konat 4. listopadu ve Voděradských Bučinách. Opět můžete čekat vymazlené tratě, příjemnou atmosféru a VIP na startu. 🙂

Jen 30 minut z centra Prahy leží nádherná Národní přírodní rezervace Voděradské Bučiny. V rámci závodu Kros Bučiny si ji budete moct proběhnout po dvou trasách, které jsme pro vás naplánovali po těch nejhezčích cestičkách. Délka 10 km a 15 km je předurčuje k oddychovějšímu běhu a krásnému zážitku z výhledů v podzimní krajině. Obě tratě jsou vedeny výhradně po hezkých lesních cestách a cestičkách, místy i mechových pidicestičkách (bohužel na delší trati je 8 metrů asfaltu).

Prohlédněte si další fotografie z trasy závodu…

Okolí je v podzimním období mimořádně krásné: vysoké staré buky a duby, podle kterých se jmenuje zdejší Národní přírodní rezervace, skály, lesní louky, balvany porostlé mechem, nádherné potoky, které párkrát přeskočíte. Běh si opravdu užijete.

Už jste běželi skutečný trail?

Na trati nejsou žádné dlouhé kopce. Spíše budete mít pocit, že vede celá zkopce. Chcete-li si užít pěkný, svižný, podzimní běh na zakončení běžecké sezóny s dobrým pocitem, že vám to běhá, tato trasa by mohla být to pravé pro vás. Ale přitom je to opravdový trail, žádný asfaltový běh. Trať je velmi pestrá, proměnlivá, takže odejdete s pocitem kvalitního výkonu.

Chcete-li si na této trati zazávodit, neváhejte se 4. 11. 2017 zúčastnit Krosu Bučiny. Více na facebookových stránkách Kros Bučiny či na webu závodu www.svetbehu.cz/kros-buciny.

Partnerem závodu je také značka Iswari Sports, která se specializuje na výrobu raw výživy a doplňků stravy pro sportovce. Na závod jsou připraveny ceny jak pro vítěze kategorií, tak i do tomboly. Celý sortimnet si můžete prohlédnout na www.iswari.cz/eshop/iswari-sports-13.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: