Podzimní Kubánkov v podání Marka Causidise a Moniky Doležalové + FOTKY ÚČASTNÍKŮ KE STAŽENÍ

Podzimní Kubánkov v podání Marka Causidise a Moniky Doležalové + FOTKY ÚČASTNÍKŮ KE STAŽENÍ

V sobotu 31. října se na Palkovických Hůrkách konal závod Podzimní Kubánkov, který běžcům nabídl dvě pěkné trasy, skvělou atmosféru a dobročinný dětský závod.

Pořadatelé pro závodníky připravily hned dvě délky tratí, a to hlavní závod na 16 km s převýšením 400 m+ a kratší variantu na 8 km s převýšením 200 m+, které vedly jak terénem, tak i po zpevněných cestách. Centrum celého závodu bylo v relaxačním centru/hotelu Palkovické Hůrky, kde bylo závodníkům k dispozici veškeré zázemí a navíc se pořadatelům podařilo objednat nádherné slunečné počasí obohacené o barvy podzimu.

Dlouhou trať 16 km ovládl s časem 1:05:37 náš výborný běžec Marek Causidis (The Northface), který doběhl 5 minut a 17 vteřin před druhým Honzou Mrázem (Ostrava). Třetí příčku vybojoval Miroslav Niedoba (Český Těšín) s výkonem 1:14:58. V ženách byla s časem 1:18:29 nejrychlejší Monika Doležalová (SK Kamenice), druhé místo obsadila Hana Holoubková (Beskydští Nomádi) s výkonem 1:19:59 a jako třetí doběhla se ztrátou 5-ti minut a 11 vteřin na vítězku Lenka Rücková (TJ Sokol Praha St.Město).

Na krátké trati 8 km zazářil Daniel Šindelek (Fryčovice) s časem 33:46, v ženách pak Johanka Šimková (SKI Skuhrov nad Bělou) s výkonem 39:30.

Součástí celé akce byl i dobročinný Dětský běh pro Anetku, jehož cílem bylo podpořit pětiletou Anetku, která od června bojuje s rakovinou sítnice a na jejíž pomoc připadla část výtěžku z dlouhých závodů a celý výtěžek z Dětského běhu.

Fotky závodníků ke stažení

V následujících fotogaleriích najdete fotky závodníků zdarma ke stažení od fotografa Lukáše Budínského. Zkuste se najít 😉

1. fotogalerie – dlouhá trať po startu

2. fotogalerie – krátká trať část 1

3. fotogalerie – krátká trať část 2

4. fotogalerie – krátká + dlouhá trať

5. fotogalerie – dlouhá trať a cíl

Výsledky

16 km muži

1. Marek Causidis

2. Jan Mráz

3. Miroslav Niedoba

16 km ženy

1. Monika Doležalová

2. Hana Holoubková

3. Lenka Rücková

8 km muži

1. Daniel Šindelek

2. Jan Abendroth

3. Radim Jurek

8 km ženy

1. Johanka Šimková

2. Lucie Gruchalová

3. Veronika Moškořová

Celkové výsledky zde

Informace o závodu

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: