Night Trail Run Zlín v podání Petra Konečného a Heleny Kotopulu

Night Trail Run Zlín v podání Petra Konečného a Heleny Kotopulu

V sobotu 21.5. se ve Zlíně uskutečnil 2. díl seriálu nočních běhů Night Trail Run 2016, který opět přilákal nejen zdatné běžce, ale i celé rodiny a někteří svým během pomohli nemocnému Davidovi.

Na trať sobotního večerního závodu se vydalo 91 běžců a běžkyň

Za téměř letního večera pod dohledem měsíce se na trať sobotního běhu seriálu Night Trail Run vydalo 91 běžců a běžkyň, které čekala 7 km dlouhá trať v lesích nad Zlínem. Oproti úvodnímu běhu v Kroměřiži byla pro účastníky připravena nejen o 2 km delší trasa, ale také lesní úseky a hlavně převýšení.

Absolutním vítězem se opět stal s časem 25:34 Petr Konečný, jehož celou trasu „naháněl“ reprezentant v biatlonu Michal Krčmář, který si doběhl s výkonem 26:27 pro druhé místo. Jako třetí se s časem 27:00 umístil Jiří Kubíček.

Mezi ženami znovu nenašla premožitelku Helena Kotopulu, která si prvenství vybojovala s výkonem 29:48. Se ztrátou 11 vteřin na vítězku získala druhé místo Martina Novotná. Třetí pak doběhla s časem 34:52 Michaela Chytílková.

Rodiny s dětmi našly své vyžití v charitativním rodinném závodu

Rodiny s dětmi také našly své vyžití, a to v charitavním rodinném závodu na 1 km, jehož hlavním cílem kromě samotného běhu byla podpora Davida, který trpí nemocí motýlích křídel.

Zveme příznivce běhu v terénu na další noční běh, tentokrát Drahanskou vrchovinu, který se uskuteční 18.6.2016 ve vesničce Repechy. Na programu je závod na 9 km a trasa povede vojenským újezdem … prijďte si to užít!

Výsledky:

Muži

1. Petr Konečný

2. Michal Krčmář

3. Jiří Kubíček

Ženy

1. Helena Kotopulu

2. Martina Novotná

3. Michaela Chytílková

Celkové výsledky zde

Informace o závodu

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: