Noční překážkový závod Nightrunner nejrychleji zvládli Saša Kárová a Michal Majer

Noční překážkový závod Nightrunner nejrychleji zvládli Saša Kárová a Michal Majer

Dne 1.10.2016 proběhl druhý ročník nočního překážkového závodu s názvem Nightrunner. Závodníci byli se soumrakem vpuštěni do hlubokého lesa, kde na ně čekalo více než 15 překážek a logických úkolů.

Pořadatele letos závod trochu ztížili

Pořadatelé letos záměrně zařadili více kopců, aby byl využit potenciál Šumavy a zároveň ztížili některé z překážek, aby posunuli hranice závodníků. Atmosféru potom dotvářely strašidelné efekty a neobvyklá občerstvovačka s vysokým množstvím přírodního proteinu 🙂

Těsně před půlnocí měli všichni závodníci dobojováno a bylo možné vyhlásit vítěze, kteří si odnesli krásné ceny od našich partnerů. Tři nejrychlejší dámy byly Ruby Mizon a Abigail Neumannová s časy 1:26 a vítězkou se letos stala Saša Kárová s časem 1:12. Mezi muži se umístili Milan Kaprál 1:07, Pavel Kotrc 1:06 a vítězem se stal Michal Majer s časem 0:58.

Jedná se o noční překážkový závod, který zahrnuje řadu originálních překážek, které vyžadují fyzickou sílu, vytrvalost, logický úsudek a důvtip. Více informací o závodě Night runner najdete v termínovce.

Mezi týmy bodovaly Running Beast, Mimoni a nejrychlejším týmem byl opět Sokol- Bavorov, který komplet trať dokončil za 1:15. Nejen vítězům, ale všem zúčastněným gratulujeme!

Závěrem chceme poděkovat všem závodníkům za parádní atmosféru, všem partnerům za krásné ceny a propagaci, Sboru dobrovolných hasičů městyse Frymburk za vynikající zajištění trati a vesnici Malšín a Boršov za toleranci:-) Naviděnou!

Výsledky

Muži

1. Michal Majer

2. Pavel Kotrc

3. Milan Kaprál

Ženy

1. Saša Kárová

2. Ruby Mizon

3. Abby Neumannová

Týmy

1. Sokol – Bavorov

2. Mimoni

3. Running Beast

Celkové výsledky

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: